2754021121 6977271690 Κρανίδι, Αργολίδα ermionidalogistics@gmail.com
 
  ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ
Ermionida Transport Logistics | Μεταφορική Εταιρεία Αργολίδα 
 
     
  Η μεταφορική εταιρεία μας “ERMIONIDA TRANSPORT LOGISTICS” η οποία βρίσκεται στο Κρανίδι Αργολίδας, προσφέρει προηγμένες υπηρεσίες αποθήκευσης που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη σας στον τομέα της αποθήκευσης και διαχείρισης εμπορευμάτων.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και εκτεταμένους χώρους αποθήκευσης, εξασφαλίζοντας την ασφαλή και οργανωμένη φύλαξη των εμπορευμάτων σας για το χρονικό διάστημα που εσείς επιθυμείτε.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2754021121
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Είτε πρόκειται για μεγάλες ποσότητες είτε για μικρότερες, μπορούμε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που πληρούν τις απαιτήσεις σας.
 
 
 
  Όλα τα αντικείμενα ή τα εμπορεύματά σας, να είστε σίγουροι ότι στις αποθήκες μας, θα είναι ασφαλή και σωστά ταξινομημένα, ώστε να είναι εύκολη η εύρεση και η πρόσβαση σε αυτά. Εσείς έχετε την δυνατότητα να τα επισκεφτείτε όποτε θέλετε.  
     
  Με ένα τηλεφώνημα, αναλαμβάνουμε να σας παραδώσουμε τα αντικείμενά σας την στιγμή που τα θέλετε στον χώρο που τα θέλετε. Εξυπηρετούμε σε καθημερινή βάση όλο το νομό Αττικής, το νομό Αργολίδας καθώς και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
 
 
ΣΕ ΕΜΑΣ
η αποθήκευση & διανομή
των προϊόντων σας γίνονται απλές και αποτελεσματικές. Εμπιστευτείτε μας για να αναλάβουμε το βάρος της διαχείρισης των εμπορευμάτων σας, ενώ εσείς επικεντρώνεστε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας
 
     
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμισης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αττική, την Αργολίδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2754021121