2754021121 6977271690 Κρανίδι, Αργολίδα ermionidalogistics@gmail.com
 
 
  ERMIONIDA TRANSPORT LOGISTICS
Μεταφορική Εταιρεία Αργολίδα - Μεταφορές - Μετακομίσεις & Αποθήκευση Αργολίδα
 
     
  Η μεταφορική εταιρεία μας “ERMIONIDA TRANSPORT LOGISTICS” η οποία βρίσκεται στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στο Κρανίδι, δραστηριοποιείται από το 1997 με μεταφορές και μετακομίσεις, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Έχοντας εξυπηρετήσει έως σήμερα ένα μεγάλο αριθμό πελατών, η μεταφορική εταιρεία μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι να παρέχει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών υπηρεσιών ενώ δεν σταματά να εκσυγχρονίζεται φιλοδοξόντας να προσφέρει ακόμη περισσότερα και καινοτόμα πλεονεκτήματα στους πελάτες μας.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2754021121
 
     
 
 
 
 
 
  ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ
ΣΤΟΛΟ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 
 
 
 
  που διαθέτει η μεταφορική εταιρεία μας, μπορεί να αναλάβει μεταφορές εμπορευμάτων, οικοσκευών, διανομές, ψυγειομεταφορές καθώς και μεταφορές βαρέων αντικειμένων σε όλο το νομό Αττικής, Αργολίδας αλλά και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2754021121
 
     
  Για τις μετακομίσεις, η μεταφορική εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για μια άνετη και ξεκούραστη για εσάς μετακόμιση. Αναλαμβάνει συσκευασία - αμπαλάζ, λύσιμο - δέσιμο επίπλων, αποσύνδεση - επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών ενώ σας παρέχει και ανυψωτικά μηχανήματα και γερανοφόρα για μετακομίσεις σε πολυκατοικίες και ανυψώσεις αντικειμένων σε ψηλά σημεία.

Η μεταφορική εταιρεία μας διαθέτει επίσης τον εξοπλισμό και σύγχρονες εγκαταστάσεις για υπηρεσίες Logistics, παρέχοντας έτσι ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη της.
 
     
 
 
 
 
     
 
 
     
     
  ΤΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ 
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ

είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε σε καθημερινή βάση όλο το νομό Αττικής, το νομό Αργολίδας καθώς και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
 
     
     
  Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε φροντίζουμε να τηρούμε πιστά το χρονοδιάγραμμα που έχουμε ορίσει από κοινού εξ’ αρχής καθώς και για την ασφάλεια των μεταφερόμενων αντικειμένων.  
     
     
  Στόχος μας είναι αφενός η άμεση και σωστή εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.  
     
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμισης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αττική, την Αργολίδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2754021121