2754021121 6977271690 Κρανίδι, Αργολίδα ermionidalogistics@gmail.com
 
  ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
Ermionida Transport Logistics | Μεταφορική Εταιρεία Αργολίδα 
 
     
  Η μεταφορική εταιρεία μας “ERMIONIDA TRANSPORT LOGISTICS” η οποία βρίσκεται στο Κρανίδι Αργολίδας, μπορεί αναλάβει με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό κάθε πτυχή της μετακόμισής σας, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. 

Από την αρχή μέχρι τον προορισμό των αντικειμένων σας, είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε κάθε βήμα της μετακόμισής σας αλλά και να φροντίσουμε ώστε η μετακίνησή σας στο νέο χώρο σας να είναι μια ευχάριστη και εύκολη εμπειρία για εσάς.
 
 

 


 

 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2754021121
 
     
 
 
 
 
     
 
 
     
     
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
  Οικιών - Εξοχικών
  Γραφείων
  Καταστημάτων
  Φοιτητικές
  Στρατιωτών
και οποιαδήποτε άλλη μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε σε καθημερινή βάση όλο το νομό Αττικής, το νομό Αργολίδας καθώς και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.  
     
 
 
 
 
 
  ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
για μια εύκολη, γρήγορη και ξεκούραστη μετακόμιση στην Αττική, την Αργολίδα
και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

 
 
 
 
Αμπαλάζ - Συσκευασία
Η ασφαλής συσκευασία των αντικειμένων αποτελεί το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη μετακίνηση. Εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν το αμπαλάζ και τη σωστή συσκευασία των αντικειμένων σας, εξασφαλίζοντας την ακεραιότητα και την ασφάλειά τους κατά τη διάρκεια της μεταφοράς.
 
     
 
Λύσιμο - Δέσιμο Επίπλων
Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα το λύσιμο και το δέσιμο των επίπλων σας. Με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζουμε ότι κάθε έπιπλο μεταφέρεται με ασφάλεια και χωρίς ζημιές.
 
     
 
Αποσύνδεση - Επανασύνδεση Ηλεκτρικών Συσκευών
Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας είναι εξοικειωμένοι με την αποσύνδεση και την επανασύνδεση ηλεκτρικών συσκευών. Στοχεύουμε στην απρόσκοπτη λειτουργία κάθε συσκευής μετά τη μετακίνηση, εξασφαλίζοντας την ομαλή σας έναρξη στον νέο χώρο σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
 

Ανυψωτικό Μηχάνημα & Γερανοφόρο Όχημα
Για τα βαριά και μεγάλα αντικείμενα, χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο ανυψωτικό μηχάνημα και γερανοφόρο όχημα. Η εκπαίδευση και η εμπειρία της ομάδας μας εξασφαλίζουν την ασφαλή και αποτελεσματική μετακίνηση των μεγάλων αντικειμένων σας.
 
 
 
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
για την μετακόμιση της οικίας ή του επιχειρηματικού σας χώρου, και η ομάδα μας θα φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια, προσφέροντας άνεση και επαγγελματισμό σε κάθε στάδιο της μετακόμισης σας.
 
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2754021121
 
 
 
 
 
     
  ΣΑΣ ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ
την σωστή μετακόμισή σας αλλά και για την ασφαλή μεταφορά των επίπλων και των αντικειμένων σας. Λειτουργούμε πάντα με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια.
 
     
 
 
 
 
     
  ΕΙΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
 
     
     
  Η πολυετής ενασχόλησή μας στο χώρο των μετακομίσεων, η συστηματική εργασία σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες και το μόνιμο εξειδικευμένο προσωπικό μας, καθιστούν την μεταφορική εταιρεία μας ως την πιο αξιόπιστη επιλογή για την μετακόμισή σας.  
     
     
  Σκοπός μας είναι να διαχειριστούμε την μετακόμισή σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα, έτσι ώστε να είναι μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία η μεταφορά στο νέο σας χώρο.  
     
 

 


 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμισης επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Αττική, την Αργολίδα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2754021121